Kirjanpitopalvelu

Perustin Kirjanpitopalvelu Tarja Anttilan vuonna 2016 valmistuessani talous- ja toimistopalveluiden merkonomiksi. Yrittäjänä, ompelijana ja kauppiaana olen toiminut vuodesta 2001 lähtien. Aloitin yrittäjänä valmistuttuani yo-pukuompelijaksi. Vuosien varrella olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon sekä taloushallintoon liittyen merkonomin tutkinnon ja liiketoiminnan ammattitutkinnon. Osallistun säännöllisesti kirjanpito- ja verotusasioihin liittyviin koulutuksiin sekä seuraan alan julkaisuja ja ajankohtaisia tapahtumia. Olen mukana myös alan verkostossa, josta saan tarvittaessa tukea kokeneemmilta kollegoilta.
 
Tarjoan kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelua pienyrityksille, myös palkanlaskenta onnistuu. Teen sekä perinteistä paperista että sähköistä kirjanpitoa yritykseni toimipisteessä Peräseinäjoella. Käytössäni on Procountor ohjelmisto.  

Tositteet voit toimittaa joko sähköisenä tai perinteisesti paperisena. Halutessasi voit hyödyntää sähköisessä taloushallinnossa Procountor Mini -sovellusta tai paperisessa taloushallinnossa eTasku -sovellusta käteis- ja pankkikorttiostojen kuittien sekä muiden tositteiden toimittamisessa. Voimme myös jakaa kansion google drivessa tai vastaavassa palvelussa. Raportointitunnuksilla pääset katselemaan yrityksesi talousraportteja Procountorissa. Tunnukset saat käyttöösi riippumatta siitä onko yrityksessäsi paperinen vain sähköinen kirjanpito.

Halutessasi voit ottaa käyttöösi myös täysin sähköisen järjestelmän. Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta.

Toistaiseksi olen saanut kokemusta Tmi, Ky ja Oy yritysten kirjanpidoista. Eniten kokemusta on kertynyt toiminimi yrityksistä. Omasta yrittäjänurasta johtuen tutuimpia ovat käsityöalan yritykset ja kaupat. Muistakin toimialoista on kokemusta, mutta toistaiseksi rakennusalaan ja ulkomaankauppaan liittyvät asiat ovat vieraampia. Myös pienimuotoiset maa- ja metsätilojen kirjanpidot onnistuvat. Asunto- ja kiinteistö-osakeyhtiöiden kirjanpitoja en tällä hetkellä tee ollenkaan. 

Teen asiakkaan kanssa aina kirjallisen sopimuksen, jossa noudatetaan alan yleisiä ehtoja. Kirjanpitopalvelun toiminta on vastuuvakuutettua.


Kirjanpitopalvelua ja ajankohtaisia aiheita voit seurata Facebookissa.

Tutustu hinnastoon ja ota yhteyttä. Autan sinua mielelläni kirjanpito-asioissa.
Yritykseni on seuraavien yhdistysten jäsen

Tasekirjailijat ry
"Yhdistyksen tarkoituksena on valvoa taloushallintoalalla toimivien ammatinharjoittajien yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä."

Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari
"Tarjoamme verkostoja, tietoa ja apua yritysten menestymiseen niin Etelä-Pohjanmaalla kuin muuallakin Suomessa ja ulkomailla."

Veronmaksajain keskusliitto ry
"Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä."

Suomen yrittäjät ry
"Pienten ja keskisuurten yritysten etu- ja palvelujärjestö"
Etsi