Sähköinen taloushallinto

* Procountor Taloushallinto alkaen 4 €/kk (hinnoittelu perustuu tositemääriin sekä lähetys- ja vastaanottomaksuihin) halutessasi lisäksi Procountor Mini 7,90 €/kk/käyttäjä/yritys. Lisäksi Starttipaketin kertaveloitus uusilta Procountor asiakkailta, esim. pikastartti 145 €. Procountor Taloushallinto ohjelmiston hinnasto
* Procountor Solo (soveltuu toiminimelle, ammatinharjoittajalle tai pienelle osakeyhtiölle) 9 - 29 €/kk. (hinnoittelu perustuu liikevaihtoon, aloitusmaksu on 9 €/kk) Kuukausimaksun lisäksi veloitetaan verkkolaskujen lähetys- ja vastaanottomaksut.
Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Procountor Solo ohjelmiston hinnasto

Kirjoittelin blogiin omia kokemuksiani keväältä 2019, kun siirryin Procountorin ja sähköisen taloushallinnon käyttäjäksi.

Käytössäni on Finago Procountor ohjelmisto. Nykyaikainen ohjelmisto mahdollistaa sekä paperisen että sähköisen kirjanpidon.

Sähköistä kirjanpitoa käyttävänä voit valita yrityksesi koon mukaan sopivimman ratkaisun. Vaihtoehtoina ovat Procountor Solo ja Procountor Taloushallinto.

Procountor Solo on pienyrittäjän laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus, jonka avulla voit toimittaa kirjanpitotositteet suoraan käyttämääni ohjelmistoon kerran kuukaudessa. Solo soveltuu toiminimelle, ammatinharjoittajalle ja pienelle osakeyhtiölle. 
* Lähetä myyntilaskuja * Kuvaa kuitteja * Vastaanota ja maksa ostolaskuja * Tarkasta maksamattomia myyntilaskuja * Muistuta tai siirrä laskuja perintään * Lähetä kirjanpitäjälle valmis aineisto

Procountor Taloushallinto on sähköinen ohjelmisto yrityksesi talouden hallintaan. Samasta ohjelmistosta löytyvät myynti- ja ostolaskut, palkanlaskenta sekä tiliotteet ja kirjanpito. Ratkaisu sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön. Voit hoitaa yrityksesi taloushallinnon yhdessä paikassa yhteistyössä tilitoimistosi kanssa.
Procountor on sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu, jota käytetään internetselaimella. Kaikki tositteet ovat tallessa yhdessä paikassa sähköisessä muodossa. Ohjelmistossa on nähtävillä ajantasainen reskontra sekä pankkiyhteyden ansiosta myös kassavirta. Tämä mahdollistaa lähes reaaliaikaisen talouden seurannan. Raportteja ei enää tarvitse odotella vaan ne voi hakea suoraan ohjelmistosta. Ajantasainen talouden seuraaminen ja ennustaminen ovat suuri etu yrityksen talouden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.
* Myyntilaskutus * Ostolaskujen käsittely * Reskontra * Perintä * Matka- ja kululaskut * Palkanlaskenta * Kirjanpito * Viranomaisilmoitukset * Yrityksen talouden seuranta * Sisäinen laskenta * Asiakkuudenhallinta * Verkkolaskutus * Pankkiyhteydet * Sähköinen arkistointi
Linkit
Procountor Taloushallinto ominaisuudet ja hinnoittelu sekä starttipaketit yrityksille.
Procountor mini esittely ja hinnoittelu
Procountor Solo esittely ja hinnoittelu.
Blogikirjoitukseni keväältä 2019, kun siirryin Procountorin ja sähköisen taloushallinnon käyttäjäksi.
Etsi